top of page
Vlasta Deželak

Si želite pridobiti ali izboljšati svoje jezikovne spretnosti v angleščini ali nemščini, tako da vas bodo sogovorci pravilno razumeli in boste vi razumeli njih?

Želite biti vključeni v pogovor in aktiven član skupine?

Vas muči trema in iščete način, kako bi se med govorjenjem končno počutili sproščeno in samozavestno?

Lahko vam pomagam.

O MENI

Pozdravljeni! Naj se vam predstavim.


Sem Vlasta Deželak, učiteljica angleščine in nemščine, prevajalka, tolmačka in certificiran ADVANCED NEUROLANGUAGE COACH® . 

Tuje jezike sem se začela učiti pred 39 leti, poklicno pa se z njimi ukvarjam že 26 let. Dejavna sem bila na mnogih različnih področjih in se tako naučila ogromno o jezikih. Pridobljeno znanje z veseljem delim z vami.

Pri svojem delu uporabljam tehnike coachinga in najnovejša spoznanja nevroznanosti, ki močno povečajo vašo motivacijo, osredotočenost, spomin in hitrost učenja.

Ni treba, da obiskujete dolge jezikovne tečaje in se učite stvari, ki jih ne potrebujete. Z mano se boste hitro in učinkovito naučili to, kar resnično želite, in to z aktivnostmi, ki ustrezajo vašim individualnim potrebam. Pomagala vam bom, da si naučeno dobro zapomnite.

 

Tudi sama sem se v določenem obdobju srečevala s tremo pri govorjenju v tujem jeziku, vendar sem jo premagala, zato vam lahko iz prve roke pomagam postati samozavesten govorec angleščine ali nemščine.

Pomembno mi je, da se med učenjem počutite prijetno in se ob tem tudi zabavate. Z veseljem bom pomagala izboljšati vaše jezikovne sposobnosti in skupaj bova ustvarila prijetno in uspešno učno izkušnjo.

Neurolanguage Coaching
Advanced Neurolanguage Coaching
Advanced Neurolanguage Coaching
bottom of page