top of page

Vabim vas na enourni brezplačni VIP strateški jezikovni coaching prek Zooma. Udeležba na coachingu vas NE ZAVEZUJE k nakupu nadaljnjih ur.

Tečaj angleščine ali nemščine

KAJ BOSTE ODNESLI OD COACHINGA:

  • jasnost glede želenega znanja angleščine ali nemščine;​

  • 4-delni načrt aktivnosti za dosego vaših ciljev;

  • ključno motivacijo za to, da jih boste lahko dosegli; 

  • osebno izkušnjo metode NEUROLANGUAGE COACHING® - videli boste, zakaj se z njo lahko naučite jezik hitreje kot z inštrukcijami.

Najprej vam bom poslala par vprašanj (5 minut), na katera odgovorite vnaprej, da bo najin pogovor bolj učinkovit. Nato bova izvedla enourni strateški jezikovni coaching.

Če boste hoteli, se bova dogovorila za nadaljnje jezikovne coachinge. Tudi če se ne boste odločili za nakup, boste vseeno prejeli koristne osebno vam prilagojene informacije za učenje angleščine ali nemščine.

NAROČITE SE

Vaše osebne podatke bo Vlasta Deželak s.p., Sajovčevo naselje 1, 4208 Šenčur obdelovala za namen komuniciranja s strankami na podlagi zakonitega interesa. Če ste se prijavili na naše e-novice, bomo vaše osebne podatke na podlagi vaše privolitve (člen 6(1)a GDPR) obdelovali do preklica. Od prejemanja e-novic se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu. Več si lahko preberete v našem Obvestilu o zasebnosti.

Hvala za sporočilo!

VIP STRATEŠKI JEZIKOVNI COACHING

bottom of page